Uitstel start Volleybalschool NOP seizoen 2020-2021

Naar aanleiding van de persconferentie van 13 oktober van de regering mbt de maatregelen voor het Coronavirus hebben wij besloten voorlopig dit seizoen nog niet te starten met de Volleybalschool. Officieel kunnen we gewoon starten, echter omdat onze deelnemers van verschillende clubs komen, is daarmee de kans op besmetting en verspreiding hoger dan bij een volleybalclub. Dit risico kunnen en willen wij niet nemen. Ons streven is nu om in januari 2021 te starten, uiteraard mits de ontwikkelingen van het coronavirus dit toelaten. Zodra er meer nieuws is laat ik jullie dit per mail weten.


Met sportieve groet,

Hans Vreeling
Volleybalschool Noordoostpolder

Bauke Houtsma nieuwe trainer A/B groep

Bauke Houtsma volgt Wim Bijsterbosch op bij de A/B groep, Bauke Houtsma is een ervaren opleidingstrainer, die in het verleden oa aan jeugd Rayon training en steunpunt training (voorloper van het huidige RTC) heeft gegeven en aan senioren teams t/m 2e divisie training heeft gegeven. We zijn erg tevreden dat Bauke komend seizoen de A/B groep gaat trainen, hiermee is de kwaliteit ook voor komend seizoen gewaarborgd. 

Start seizoen 2020-2021

Ivm de onzekerheden rondom het Coronavirus hebben we besloten om dit seizoen eenmalig niet in september te starten, maar na de herfstvakantie op zondag 25 0ktober. Ivm met de latere start bieden we dit seizoen 22 trainingen aan ipv 24, zie trainingsdata onder het kopje trainingsdata 2020-2021. De trainingen vinden weer plaats in de Bosbadhal, het ventilatiesysteem in de Bosbadhal voldoet aan de richtlijnen van het RIVM.

Einde seizoen Volleybalschool NOP


Het zal je niet ontgaan zijn dat afgelopen week het kabinet de strenge maatregelen heeft verlengd. De maatregelen duren tot in ieder geval 28 april, maar er zijn ook maatregelen tot 1 juni waardoor veel evenementen voorlopig geen doorgang zullen vinden. Voor iedereen moeilijke tijden met véél vragen en nog weinig antwoorden.

Over de activiteiten van volleybalschool Noordoostpolder kunnen we wel meer duidelijkheid geven: Voor ons betekent dat er dit seizoen helaas géén trainingen meer zullen komen en er géén eindtoernooi is op 17 mei. In één klap is ons eerste seizoen tot een plots einde gekomen.

Inmiddels zijn er al 3 trainingen geannuleerd, maar we hebben ook nog 3 trainingen open staan in april en mei die nu worden geannuleerd. Ondanks de overmacht die we hebben, willen we de deelnemers wel financieel tegemoet komen voor deze 6 geannuleerde trainingen. Iedereen die afgelopen jaar deelnemer is geweest krijgt eerst een credit factuur en op basis hiervan wordt een bedrag teruggestort op zijn/haar rekening. 

 

De bedragen zijn:

Deelnemers CMV die volledig meetrainen: € 36,00

Deelnemers ABC die volledig meetrainen: € 54,00 

Deelnemers A die de helft meetrainen: € 27,00 

 

We zullen dit bedrag in de loop van april storten.

 

Zoals al eerder aangegeven gaan we in september 2020 beginnen aan ons 2e seizoen, de kosten voor deelname in dit 2e jaar zullen hetzelfde zijn als afgelopen seizoen:

De kosten bedragen voor de CMV jeugd € 240 voor 24 trainingen à 2 uur, inclusief een trainingstenue en deelname aan een toernooi.

Voor de A, B en C jeugd bedragen de kosten € 360. Hiervoor krijgen zij 24 trainingen à 3 uur, inclusief een trainingstenue en deelname aan een toernooi.

 

De leeftijdsgrenzen voor seizoen 2020 – 2021 zijn:

CMV 4 - 6         geboren na 30-09-2008

C jeugd             geboren na 30-09-2006

B jeugd             geboren na 30-09-2004

A jeugd             geboren na 30-09-2002

A jeugd +          geboren na 30-09-1999

Alleen na overleg met de trainer(s) kan er voor gekozen worden af te wijken van de leeftijdsgrens.

 

Blijf gezond,

 

Met sportieve groet,

 

Henk Nijzing, Rene Smit en Hans Vreeling

Volleybalschool Noordoostpolder


Volgend seizoen gaat Volleybalschool NOP door


Na een succesvolle start met maar liefst 50 deelnemers, kunnen wij nu aangeven dat we ook in het seizoen 2020-2021 doorgaan met Volleybalschool NOP. Vanaf nu kan je je gaan inschrijven, ga hiervoor naar Contact op onze website of stuur een e-mail naar volleybalschoolnop@gmail.com en dan sturen we een inschrijfformulier naar jullie toe.

 

Namens Volleybalschool Noordoostpolder,

 

Henk Nijzing, Rene Smit en Hans Vreeling

Zondag 05 april geen training


Ivm de huidige maatregelen rondom het Coronavirus zal ook de training van 5 april worden geannuleerd.

 

Namens Volleybalschool Noordoostpolder,

 

Henk Nijzing, Rene Smit en Hans Vreeling

Zondag 15 maart en 22 maart geen training


Zoals jullie ongetwijfeld gemerkt hebben, worden er momenteel (door o.a. het Kabinet) tal van maatregelen genomen om het Corona virus tegen te gaan.

Inmiddels is ook duidelijk dat de volleybalsport niet ontkomt aan maatregelen.

In navolging van het NOC*NSF heeft ook de Nevobo vanmiddag het besluit genomen om tot en met 31 maart 2020, vanwege het Corona virus, geen beker- en competitiewedstrijden te laten spelen. Deze maatregel gaat per direct in en geldt voor alle senioren, recreanten, jeugd A, B en C en CMV wedstrijden.

Daarnaast heeft wij van Volleybalschool Noordoostpolder besloten, mede op advies van de Nevobo, óók de trainingen tot en met 31 maart 2020 te laten vervallen. 
Dit betekent dat er geen trainingen op 15 maart en 22 maart zijn.

 

Wij hopen en gaan ervan uit dat iedereen begrip heeft voor deze maatregelen.
Mochten er nog veranderingen komen dan zullen wij jullie hierover nader berichten.

 

Namens Volleybalschool Noordoostpolder,

 

Henk Nijzing, Rene Smit en Hans Vreeling

Zondag 9 Februari


Zondag 9 februari zullen de trainingen eenmalig in Marknesse zijn ipv in Emmeloord, op deze dag is de Bosbadhal in Emmeloord niet beschikbaar.

Omdat we minder velden tot onze beschikking hebben zullen de trainingstijden op deze dag ook eenmalig anders zijn:

CMV Groep: 09:00-11:00 uur

C Groep:      11:00-14:00 uur

A / B Groep: 14:00-17:00 uur


Locatie 9 Februari:

Sporthal de Triangel

Maanhuizenlaan 10

8316 AB Marknesse

Veel animo voor Volleybalschool in Bosbadhal

emmeloord • Zondag 22 september 2019 | 15:18

Bij de Bosbadhal in Emmeloord is zondag de eerste training van de Volleybalschool gegeven. Ongeveer 50 jonge fanatiekelingen trainen daar wekelijks op zondagochtend twee uur lang om beter te worden in hun sport.
De Volleybalschool is een extra training naast de gewone training. Volgens initiatiefnemer Hans Veeling is het de bedoeling om spelers individueel beter te maken en de sport te promoten. Verschillende volleybalclubs uit Noordoostpolder en omgeving doen mee aan het initiatief.
Ouders betalen op jaarbasis tussen de 240 en 360 euro voor de extra training. Als de volleybalschool een succes blijkt, begint er volgend seizoen opnieuw een.